Despre mine

Fotografia mea
Mă numesc Cristina şi am 31 de ani. Sunt o persoană simpatică, binevoitoare şi iubesc foarte mult să lucrez cu copiii.

marți, 30 aprilie 2024

Resurse educaţionale deschise

 Exerciţii de încălzire 

În lumea de astăzi, cu poluare excesivă și obiceiuri alimentare nesănătoase, rămânerea în formă este o cerință pentru toată lumea. Corpul vostru de copil evoluează și, spre deosebire de un adult, acesta se dezvoltă încă. Este recomandabil să vă începeţi activitatea fizică de rutină cu o încălzire și exerciții fizice. Acestea face ca mușchii să fie pregătiți pentru a se întinde prin pomparea mai multor sânge în mușchii lor, evitând astfel orice răni majore.

Când vă faceti încălzirea, începeţi cu două - patru exerciţii de bază şi apoi treceţi la două -patru exerciţii de greutate corporală, care cuprind acţiunile şoldurilor şi ale umerilor prin mişcarea corpului într-o varietate de direcţii. Dacă timpul este o problemă, efectuarea a două seturi de două exerciţii de mişcare de bază şi două de greutate corporală poate oferi un mod eficient de a începe. Cu toate acestea, efectuarea mai multor seturi de exerciţii de încălzire vă asigură că organismul este complet încălzit şi gata de antrenament.

 Aici avem un set de exerciţii de încălzire:

Este foarte important ca încălzirea să fie bine facută, suficient de intensă şi să implice toate zonele corpului. În acest fel, vă puteţi pregăti pentru orice tip de antrenament.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Exerciţii de călire într-un mod mai inovativ - Poveste AI

  Young women exercising Vector Art at Vecteezy Poveste generată de AI